.camgeo-articles{max-width:1160px;margin:20px auto 50px;padding:0 20px;color:#eaf5fa;font-family:system-ui,sans-serif}.camgeo-articles-intro{padding:32px 0}.camgeo-articles-intro span,.camgeo-article-card>span{font-size:12px;letter-spacing:.1em;color:#60ddd8;font-weight:700}.camgeo-articles-intro h2{font-size:clamp(28px,4vw,42px);color:#fff;margin:12px 0}.camgeo-articles-intro p,.camgeo-article-card p{color:#b5cada;line-height:1.7}.camgeo-articles-grid{display:grid;grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(265px,1fr));gap:18px}.camgeo-article-card{border:1px solid #2c4659;border-radius:18px;background:#142539;padding:24px;display:flex;flex-direction:column;min-height:250px}.camgeo-article-card h3{font-size:20px;line-height:1.35;margin:12px 0}.camgeo-article-card a{color:#fff;text-decoration:none}.camgeo-article-card a:hover{color:#69eae0}.camgeo-article-card .camgeo-read{margin-top:auto;padding-top:18px;color:#69eae0;font-weight:700}.single-post .entry-content a,.single-post article a{color:#63e7df}.single-post .entry-content h2{margin-top:28px}
